Nominatie Managementboek van het jaar (longlist)

De ideeën van 30 hoogleraren, 100 uur college, 7 meter boeken en 1800 minuten audioCD samengebracht in één boek 

Veranderen is moeilijk voor organisaties en voor leidinggevenden die veranderingsprocessen in goede banen moeten leiden. De veelal sterk theoretische literatuur over organisatieverandering biedt nauwelijks houvast. Hoe moet een bepaald ‘model’ voor verandering precies in praktijk worden toegepast? Waar moet je allemaal op letten? Op welke ‘valkuilen’ moet je bedacht zijn? Als het mis gaat, kunnen de ‘zachte’ kanten van een organisatie keihard aankomen …

Rogier Guns is global change manager bij een Nederlandse multinational. In die rol heeft hij een passie ontwikkeld voor organisatieverandering. De vele inzichten en methoden ontwikkeld in uiteenlopende relevante vakgebieden – zoals bedrijfspsychologie, cultuuronderzoek, organisatieverandering – heeft hij in de praktijk uitgeprobeerd. Vele ideeën bleken in de praktijk niet goed te werken, sommige wel – het verschil tussen succes en mislukking is vaak terug te voeren op kleine nuances.

Met dit boek hoopt Rogier Guns zijn praktische ervaring te kunnen delen met al diegenen, (verander)managers of veranderingsgezinde medewerkers, die op zoek zijn naar praktische tips en inspiratie om ook in hun organisatie concreet en met succes veranderingen door te voeren. Dit is een boek om mee aan de slag te gaan!

Speels, fris, permanent ‘anders’, een halleluja-ode aan het verandermanagement
- Prof. Dr. Marc Buelens, Hoogleraar Management  en Organisatie, Vlerick Leuven Gent Management School

 

€ 25,00
Hier kun je het boek bestellen

Scriptum
Management boek
Selexyz
BOL


Gebonden met stofwikkel | 200 pagina's | Kleur: | Taal: NL | Afmetingen: 15 x 21,5 cm | ISBN: 9789055946716